Internett hvisker om Far Cry 3: Blood Dragon

Alt tyder på at et nytt skytespill er på vei.

Små murringer om at et nytt Far Cry 3-eventyr er på trappene har nå dukket opp. Ryktemølla sier at spillet heter Far Cry 3: Blood Dragon, noe en oppføring i det brasilianske sensurorganet støtter opp om. Organet forteller at spillet er en førstepersonsskyter med 18-årsgrense som kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og Windows – rammene er med andre ord klin like høstens voldsepos.

For et par uker siden viste NeoGAF-brukeren «CrunchinJelly» fram et Xbox Live Arcade-omslagsbilde på diskusjonsforumet, det også pekte mot den samme spilltittelen. Ting tyder dermed på at vi får noe nedlastbar øyspankulering fra Ubisoft snart.

Forfatter med nytt prosjekt

Akkurat hva dette er vites ikke, men Far Cry 3-forfatter Jeffrey Yohalem har i et intervju med Joystiq sluppet noen hint om at han jobber med noe Far Cry-relatert.

Boom.

– Ja, jeg jobber med noe nå som vil være overraskende når det annonseres, tror jeg. Men det er definitivt et tillfelle av å smi mens hjernet er varmt, forteller Yohalem.

Ubisoft har tidligere fortalt at det ikke kommer til å ta fire år før mer Far Cry er ute på markedet. Kan Far Cry 3: Blood Dragon være spillet de hintet til den gang?

Høstens øyeventyr ga mersmak hos Gamer.nos anmelder, i hvert fall.

– Når historien endelig nådde sitt klimaks, forventet jeg å legge fra meg spillet. Det har jeg ikke gjort, til det er det altfor mange sideoppdrag å gjøre, og samlegjenstander å finne. Jeg regner med det enda er en god stund til Far Cry 3 legges i skapet, skrev Gøran Solbakken før julestria, og stemplet anmeldelsen med 9/10.

Les anmeldelsen av Far Cry 3

Siste fra forsiden