Jack Black i Brütal Legend

Psychonauts-skaper Tim Schafers neste spill fokuserer på heavyrock og har Jack Black i hovedrollen.

Forsiden til det nyeste nummeret av amerikanske GameInformer har lekket ut på nettet, og nok en gang ser det ut som det amerikanske bladet har skaffet seg en eksklusiv titt på et kommende spill. Forsiden prydes nemlig av et bilde fra Brütal Legend, det neste prosjektet fra Double Fine Productions.

Spillet beskrives som et «rock & roll roadshow», hvor skuespilleren Jack Black spiller roadien Eddie Riggs. Dette er alt som røpes i denne omgang, men om du har god hukommelse husker du kanskje at det ikke er lenge siden det gikk rykter om dette prosjektet i forkant av spillmessen Games Convention.

Ryktene stammet fra det norske nettstedet Gamer.no (som du kanskje har hørt om), og hevdet at Brütal Legend handlet om en roadie som døde og ble sendt til rockehelvete. Der ville han imidlertid ikke være, og la ut på en reise for å nå rockehimmelen.

Originalartikkelen måtte dessverre fjernes, og er nå forsvunnet fra jordens overflate. Men i følge et oversatt sitat på forumet til nettstedet NeoGaf vil spillet inneholde strategielementer, og la deg kontrollere flere ulike figurer samtidig.

Double Fine-sjefen Tim Schafer (som har jobbet med titler som Psychonauts, Full Throttle, Grim Fandango og Day of the Tentacle) hadde tidligere i år dette å si angående ryktene:

– Rock & Roll-himmelen? Tuller dere med meg? Vær så snill, folkens.

Det har for øyeblikket ikke dukket opp noen offisiell kunngjøring av Brütal Legend, og vi vet for eksempel ikke hvilke plattformer spillet kommer til. Vi kommer imidlertid tilbake med mer informasjon så snart vi får den.

Siste fra forsiden