Nintendo avduker Wii Party

Jo flere vi er sammen

Nytt festspill for massene.

I forrige uke avholdt Nintendo en konferanse om finansåret som var. Nintendo-sjef Satoru Iwata brettet ut om selskapets salgstall og finanser, og spådde også litt om fremtidige resultater. Som en del av dette avslørte han et nytt spill i Wii-serien (Wii Sports, Wii Music) som skal lanseres i løpet av dette finansåret.

Foreløpig er disse bildene alt vi har å gå på.

Spillet er Wii Party, og i likhet med de tidligere titlene som bærer Wii-navnet dreier deg seg om et produkt skreddersydd for massemarkedet og konsollens spesielle kontrollsystem. Iwata håper at Wii Party blir et av Nintendos viktigste spill i det kommende året, og håpet hviler på enorme salgstall for de foregående utgivelsene i serien.

Det er få detaljer om Wii Party, men Iwata bemerker at spillet er det første reindyrka festspillet i toppsjiktet fra Nintendo siden Mario Party 8 i 2007. Det lille som fines av bildemateriale fra spillet indikerer at det i likhet med Mario Party-serien byr på masse minispill spredt rundt på et stort kart. Mario og gjengen er naturlig nok byttet ut med Mii-avatarer.

Mer informasjon om Wii Party dukker antakelig opp på årets E3-messe, som vi kommer med fyldige rapporter fra i løpet av sommeren. Alternativt kan det være et av spillene som skal dekkes i neste nummer av Nintendo Power.

Siste fra forsiden