Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 1

Sjekk hva du kan vinne i årets første luke.

Det er endelig klart for å åpne den første luken i vår tradisjonsrike julekalender. Hver dag frem til julaften vil vi dele ut en ny premie, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som kommer, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Zombier, slåssing og racing

Dead Rising 2: Off the Record.
Ultimate Marvel vs. Capcom 3.
MotoGP 10/11.

Vår første kalenderluke består av en flott pakke med tre spill fra Capcom:

Zombiespillet Dead Rising 2: Off the Record handler om fotojournalisten Frank West, som opplever en katastrofe I Fortune City. Som vanlig har han med seg kameraet på jobb, og du får prestisjepoeng av å ta spennende bilder. Samtidig lønner det seg selvfølgelig å passe på at zombiene ikke tygger på hjernen din når bildet er tatt. Spillet kommer med en rekke nye miljøer, fiender, våpen, kjøretøy og scenarier.

Ultimate Marvel vs Capcom 3 er en forbedret utgave av det populære slåssespillet. Spillet er bedre balansert for nye og erfarne spillere, samtidig som det inneholder mye nytt for de som har spilt originalspillet. Vi får tolv nye helter fra universene til både Marvel og Capcom, åtte nye arenaer og en helt ny tilskuermodus.

Motorsykkelspillet MotoGP 10/11 har fokus på høy fart og realisme, der du kjører rundt på noen av verdens hissigste tohjulinger. De tøffeste skrur av alle hjelpemidler, men da blir det også vanskeligere å takle de enorme kreftene. Spillet har støtte for samarbeidsmodus, hvor du og en venn kan spille gjennom en karriere på samme lag.

Slik blir du med i trekningen

Hvis du vil vinne disse tre spillene, til valgfri plattform, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 5. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden