Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 12

Sjekk hva som er dagens premie.

Hver dag frem til julaften deler vi ut en ny premie her på Gamer.no, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som skjuler seg i lukene fremover, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Strategi, fotball og plattformaction

I dag stiller Sega med en god og variert spillpakke bestående av Total War: Shogun 2, Football Manager 2012 og Sonic Generations.

Total War: Shogun 2.
Football Manager 2012.
Sonic Generations.

Total War: Shogun 2 er oppfølger til strategiklassikeren fra 2000. Her får du kjempe om makten i det føydale japan. Strategien tar du hånd om i turbasert modus, mens slagene utkjempes i sanntid.

I Football Manager 2012 skal du lede favorittlaget ditt til sportslig og økonomisk suksess. Verktøyene du får er mer detaljert enn noen gang, samtidig som læringskurven er slakere ved hjelp av opplæringsmoduser for nye managerspirer.

Sonic Generations markerer 20-års jubileet til Sonic. Dette feires med en blanding av todimensjonal og tredimensjonal plattformaction.

Total War: Shogun 2 og Football Manager 2012 er kun til PC, mens Sonic Generations leveres til valgfri plattform. Vinneren får også en plakat og t-skjorte med Football Manager-motiv.

Slik deltar du i trekningen

For å bli med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 19. desember.

Les også
Anmeldelse:

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden