Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 18

Sjekk hva du kan vinne i dag.

Hver dag frem til julaften vil vi dele ut en ny premie, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som kommer, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Action og rollespill

Rage.
Brink.
The Elder Scrolls V: Skyrim.

I dag har vi tre gode spill fra utgiveren Bethesda, nemlig Rage, Brink og The Elder Scrolls V: Skyrim. Alle spillene er til Xbox 360.

Rage er et postapokalyptisk actionspill fra gjengen som har bak noen av de viktigste spillene i historien. id Software gir oss bilkjøring og skyting i enorme miljøer, og takket være et variert arsenal og vellagde områder blir det aldri kjedelig å skyte seg i vei.

Brink er et annet actionspill hvor armerte grupper kjemper om kontroll over det siste trygge stedet på en oversvømt jord. Fokuset er på flerspilling med og mot andre over nettet, og med god kommunikasjon er det svært morsomt og givende å løse de varierte oppdragene.

The Elder Scrolls V: Skyrim er et storslagent rollespill i en gigantisk, åpen verden med svært detaljert innhold. Spillet blander det beste fra de tidligere spillene Oblivion og Morrowind , og resultatet er et tilgjengelig, men svært omfattende rollespill som fikk karakteren 10 av 10 her på Gamer.no.

For å delta i trekningen om disse spillene til Xbox 360 må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 19. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden