Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 24

Sjekk hva du kan vinne i dag.

Hver dag frem til julaften vil vi dele ut en ny premie, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som kommer, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Sort Wii.
The Legend of Zelda: Limited Edition.

Endelig er det jul, og det feirer vi med å gi bort en skikkelig godpakke fra Nintendo. I dagens luke ligger nemlig en stilig, sort Wii sammen med The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition og en pen plakat for Xenoblade Chronicles – et av de mest gjennomføret spillene på mange år.

Skyward Sword er det foreløpig siste eventyret med Link, og det første som er utviklet utelukkende for Wii og Wiimoten. Spillet er i følge vår anmelder massivt, det er engasjerende og det slipper deg ikke før du har opplevd alt det har å by på. Dette er et spill som hører hjemme i biblioteket til en hver spillentusiast. Du får kjempe mot søte fiender ved hjelp av sverd og skjold, samt annet spennende hjelpemidler som sprettert og en fjernstyrt bie.

Spesialutgaven av Skyward Sword inneholder selve spilldisken, en gullfarget Wii Remote Plus med Zelda-emblem og en CD med utvalgte stykker fra The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony Concert Tour.

Hvis du vil delta i trekningen om flotte denne pakken, må du svare korrekt på disse to spørsmålene:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere en gang i uka. Vinnerne av denne luka kåres 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden