Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 11

Vi åpner en ny luke i julekalenderen.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Nintendo 2DS.

Håndholdte monstre

Dagens luke skjuler håndholdtkonsollen Nintendo 2DS og Pokémon X eller Y, som spillselskapet slapp tidligere i høst.

Nintendo 2DS er den nyeste iterasjonen av konsollen, der Nintendo har valgt å fjerne den mye omdiskuterte 3D-funksjonaliteten. Designen er også en smule endret – Nintendo 2DS kan ikke klappes sammen slik som sin ikoniske forløper. I vårt førsteinntrykk konkluderte vi med at Nintendo 2DS er en konsoll som passer både til liten og stor, og at den er mer komfortabel å bruke over tid enn 3D-forgjengeren.

Pokémon X/Y ble sluppet rundt samme tid som konsollen, og er det ferskeste bidraget til den etablerte serien. Som alltid handler det om å fange inn monstre, og trene opp disse gjennom kamper med andre monstre og spillere. Vår anmelder mente at Pokemon X/Y er det beste innslaget i serien på 11 år.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vinneren får velge mellom Pokémon X eller Pokémon Y.

Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Trekning av de fem første lukene ble gjort rett før helgen, mens de syv neste trekkes fredag 13. desember.

Lykke til!

Spillrulett
76 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden