Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 3

Her er årets tredje kalenderluke.

Hver dag frem til Julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag på nettstedet siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Tre strategispill

I dag gir bort de tre, flotte strategispillene March of the Eagles, Leviathan Warhips og Cities in Motion 2 fra den svenske utgiveren Paradox Interactive.

Cities in Motion handler om å bygge et effektivt og lønnsomt transportsystem for noen av verdens mest kjente byer. Strategispillet omtales som vanedannene og intelligent, der du må ta mange hensyn og stadig planlegge fremover.

I Leviathan Warships skal du sette sammen og styre din egen flåte av krigsskip mot andre spillere. Spillet fungerer på tvers av nettbrett og PC, og byggingen av flåten er i følge vår anmelder nesten like morsomt som kampene.

Til slutt er det March of the Eagles, som er en flott inngangsbillett til de andre storstrategispillene som Paradox er mest kjent for. Spillet er ikke like stort og åpent som for eksempel Europa Universalis IV, men kompleksiteten og strukturen er verdig et spill i denne sjangeren.

Slik deltar du i trekningen

Cities in Motion 2. (Skjermbilde: Gamer.no/Paradox)

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Først trekning er fredag 6. desember.

Lykke til!

Spillrulett
875 har spilt i dag

875 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden