Jurassic Park-boks til Europa

Snart kommer dinosaurene til Xbox 360 også.

Den tyske utgiveren Kalypso Media har sikret seg rettighetene til å distribuere Telltales Jurassic Park-spill i spillbutikkene. Avtalen gjelder kun versjonene til PC og Xbox 360. PS3-versjonen vil fortsatt kun selges via PlayStation Network.

For PC-eiere betyr ikke dette så mye, annet enn at de som av ulike grunner ikke kan eller vil bruke digital distribusjon også får tilgang på spillet, men for Xbox 360-eiere betyr det mer. Xbox 360-versjonen er nemlig ikke tilgjengelig via nedlasting, og derfor ikke mulig å oppdrive i vår del av verden.

Hva skjer her?

Lanseringen av boksversjonen vil finne sted i løpet av første kvartal neste år, og Telltale Games er naturligvis fornøyd med å endelig sikre butikkdistribusjon i Europa.

– Vi synes det er spennende å ha Kalypsos erfaring, distribusjonsnettverk og kunnskap om markedet med oss for å hjelpe spillet å nå sitt fulle potensial som et butikkdistribuert Xbox 360 og PC-spill, sier Telltale-sjef Dan Connors i en pressemelding.

Jurassic Park: The Game er en interaktiv film som minner om Heavy Rain. I spillets mange actionsekvenser må du følge kontrollinstruksjonene på skjermen for å ikke havne i dinosaurenes gap.

Handlingen starter omtrent samtidig med hendelser i filmen, men foregår et annet sted på øya. Sentralt i spillet er dinosaurfostrene som kom på avveie etter å ha blitt stjålet av dataeksperten Dennis Nedry.

I vår anmeldelse fikk PC-versjonen karakteren syv.

Siste fra forsiden