Jurassic Park får dato

Telltale lanserer alle episodene samtidig.

Telltale Games er kjent for å lage episodebaserte eventyrspill basert på ulike lisenser, og har i årenes løp jobbet med alt fra Monkey Island til Homestar Runner. Nå har turen kommet til Jurassic Park, historien om hvilke hardtbitende konsekvenser menneskets forsøk på å leke Gud kan få.

Opprinnelig skulle den første Jurassic Park-episoden ha blitt lansert for PC i vår, mens den skulle debutere på konsoll noe senere. PC-versjonen ble imidlertid utsatt, og nå ser det ut som Telltale har endret ytterligere på planene sine.

De har nemlig kunngjort at alle episodene skal lanseres samtidig, uansett plattform. I deres tidligere episodeserier har de gitt ut en episode i måneden, men det er altså ikke planen nå. Den amerikanske lanseringen skal ifølge IGN finne sted 15. november.

Da vil alle episodene bli tilgjengelig direkte fra Telltale (for PC), på PlayStation Network (for PS3) og i fysisk butikk (for Xbox 360). I Europa er det nok bare PC-datoen vi kan stole på, men forhåpentligvis kommer PS3-versjonene allerede dagen etter (da det er en onsdag og SCEE oppdaterer PSN-butikken på onsdager i Europa).

Ifølge nettbutikken CDON.com vil versjonene til PC og PS3 også selges på disk her til lands, men det ser ikke ut som noen av diskversjonene har fått en konkret lanseringsdato i Europa enda.

Telltale bekreftet også overfor IGN at en versjon for iPad er på vei, men at denne ikke har fått noen dato.

Siste fra forsiden