– Just Cause 3 kommer neste år

Det kan være duket for enda mer sandkassemoro fra svenske Avalanche.

OPPDATERING: Siden i går har Avalanche Studios selv avkreftet disse ryktene, og insistert på at det ikke blir noe Just Cause 3 med det første.

Just Cause 2 er på mange måter definisjonen på et sandkassespill, en løssluppen actionfest hvor du selv skaper moroa ved hjelp av kreative verktøy og en diger, åpen verden. Vår anmelder kalte historien slapp, repetitiv og uinspirert, men det har ingenting å si når man kan taue lastebiler med jagerfly.

Dette er stas.

Det har vært spekulasjoner om en oppfølger en stund, og de har blusset opp på ny etter at Xbox World Magazine (via VG247) melder om at spillet allerede er godt på vei og satt til å utgis neste år. De røper ikke kildene sine, men hevder at de har spionert tett på utvikler Avalanche Studios.

Innholdet har de ingen informasjon om, men vi er nok ikke langt unna de første avsløringene hvis det faktisk stemmer at svenskene jobber på spreng med enda et Just Cause.

For noen år tilbake måtte de nesten halvere staben etter at to prosjekter kollapset. Denne avgjørelse har utvilsomt gjort sandkasseserien enda viktigere.

Les også: GTA V er annonsert

Siste fra forsiden