Kan du finte Ronaldo på rumpa?

FIFA 12-demoene er endelig ute til PC og Xbox 360.

Mange klør nok etter å se og prøve nyhetene i FIFA 12, selv om det bare er ett år siden det forrige spillet i serien. Fotballsimulatoren er verdens største sportsspillserie, og har særlig stor status her til lands, hvor den jevnlig topper salgslistene året rundt.

Om du eier en Xbox 360 eller spill-PC, kan du nå prøve spillet med egne hender. Eurogamer melder at demoversjonen av FIFA 12 er ute på Xbox Live (for gullmedlemmer) og hjemmesiden til EA (for PC-brukere).

Fotball.

PlayStation 3-demoen kommer til PS Store i morgen.

Leke litt

Her får man leke seg med noen av verdens fremste fotballag. I år er det Arsenal, Barcelona, AC Milan, Manchester City, Marseille og Borussia Dortmund som pryder prøveversjonen av spillet. De kan man spille på Manchester Citys hjemmebane, Etihad Stadion, under to ulike værforhold. Kampene er begrenset til tre og et halvt minutt lange omganger.

Spillet kommer samtidig med en øvingsdel, hvor du kan lære deg knep som stående taklinger, sklitaklinger og skulderpress. Moroa tar i underkant av en og en halv gigabyte plass på harddisken din.

FIFA 12 utgis til de fleste nye konsoller den 29. september. Vi kommer med en anmeldelse før den tid.

Siste fra forsiden