Demo: Secret Files 2

Kan du redde verden?

Enkelte naturkatastrofer er ikke så naturlige som en skulle tro.

Etterfølgeren til det fornøyelige pek-og-klikk-eventyret Secret Files: Tunguska er snart klart for salg. Her følger vi Nina Kalenkow, som ikke har fått fred etter den livsfarlige Tunguska-episoden. På flukt fra en verden som ser ut til å falle fra hverandre bestemmer hun seg på å dra på cruise til Portugal.

Der blir hun imidlertid vitne til et mord, og før hun vet ordet av det er hun viklet inn i en eldgammel konspirasjon. Det kan nemlig se ut som en hemmelig orden kalt Puritas Cordis står bak alt fra vulkanutbrudd til tsunamier, og at de i flere hundre år har skapt "naturkatastrofer" for å oppnå sitt ultimate mål: verdens undergang.

Secret Files: Puritas Cordis fortsetter i forgjengerens fotspor, og er et pek-og-klikk-eventyr med flott grafikk og massevis av gåter. I tillegg til Nina kan vi spille ex-kjæresten Max Gruber og den katolske presten David Korell, samt en fjerde person. Noen ganger må disse samarbeide for å løse gåtene.

Nå kan du teste en engelskspråklig demo av spillet. Denne gir en liten smakebit av hva vi har i vente, og er på cirka 950 MB. Du kan blant annet finne den her:

Sjekk spillets nettsted for mer informasjon. I tillegg til PC kommer spillet også til DS og Wii.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden