Telialigaen - League of Legends

Kan sikre seg semifinalebillett i kveldens toppoppgjør

Først må Riddle-spiller Omid «Touch»  Rosander slå sin tidligere Bot Lane-partner «Tide».

«Touch» må slå sin tidligere lagkamerat for å ta seg direkte til sluttspillets semifinale.
Sindre Stien/Good Game

SLIK SPILLES NIENDE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 23. OKTOBER

17:00 - Bifrost - Domino
17:00 - Nightmare - KAOS
17:00 - nDurance - Vanir
17:00 - Lazy in Life - NTNUI
17:00 - Rich Gang - Riddle

Høstens sesong av Telialigaen League of Legends nærmer seg ferdigspilt, men før det helt nye og spektakulære sluttspillet skal avholdes er det fremdeles mye å spille om.

To av seks plasser i sluttspillet er fremdeles åpne, og flere lag kjemper om å sikre seg deltakelse. I ukens hovedkamp spilles det om den gjeve andreplassen som bringer med seg en stor fordel inn i sluttspillet.

For å sikre seg andreplass og direkte kvalifikasjon til sluttspillets semifinale må Riddle først slå Rich Gang. Support-spiller Omid «Touch» Rosander er naturligvis sulten på å slå sine kamerater i Rich Gang, men størst av alt er sulten på revansj mot Domino i sluttspillet.

Skjermdump: Telialigaen.no

– Dette oppgjøret er ekstremt viktig, i og med at vi hadde en skuffende oppvisning mot Domino forrige runde. Målet vårt har alltid vært å ende på førsteplass, og med det nye formatet er det en stor forskjell på om vi avslutter sesongen på topp to eller ikke. Vi vil møte Domino i et best av fem-oppgjør og ta revansj.

Se hvem som tar andreplassen av Rich Gang og Riddle, søndag 23. oktober fra klokken 17:00 »

LES OGSÅ: Mot uhyre spennende sesongavslutning for Rocket League i Telialigaen

Spiller mot sin tidligere Bot Lane-partner

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

fi Juho «Nille» Janhunen Wilhelm (Top)
no Ole Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
no Sondre «Shaolin» Myrmel (Mid)
it Stefano «Taba» Tabarelli (ADC)
no Omid «Touch» Rosander (Support)

«Touch» ønsker å revansjere tapet mot Domino ved første anledning.
Sindre Stien/Good Game

Riddle fikk herje rundt i syv runder før noen klarte å ta poeng mot dem, og mot Domino møtte de sine overmenn. Tross skuffelsen, er ikke Rosander bekymret for hvordan det vil gå dersom lagene møtes på nytt i sluttspillet.

– Domino spilte bra da vi møttes, men samtidig hadde vi en ekstremt dårlig dag. Det vil ikke gjenta seg, og de kommer til å møte et sterkere Riddle i sluttspillet. Jeg gleder meg, sier han til Gamer.no.

KOMMENTAR: 777 dager med 777 eSports

Før en eventuell omkamp må Riddle slå Rich Gang - en gjeng Rosander kjenner godt. Å skulle spille mot gode venner gjør naturligvis oppgjøret ekstra spennende, og når Support-spilleren også skal spille mot sin tidligere Bot Lane-partner «Tide», er det virkelig duket for spenning.

– Rich Gang har alltid bestått av spillere jeg er nære. Jeg ser veldig fram til å møte spesielt «Thoug» og «yupwulf». Og selvfølgelig «Tide», ADC-spilleren jeg kanskje har spilt mest med gjennom tidene. Jeg håper at begge lag er klare for kamp, og at det blir et spennende oppgjør om andreplassen. Vi er selvsagt selvsikre før kampen, og har gjort unna forberedelsene våre.

LES OGSÅ: Julian (16) fikk e-sportstipend på 40 000 – nå skal han satse videre på Rocket League i Telialigaen

– Riddle ser mye svakere ut enn tidligere antatt

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

de Titus «X4nty» Kippe (Top)
se Angelo «Slice» Yousef (Jungle)
no Andreas «yupwulf» Brustad (Mid)
no Mathias «Tide» Kruse (ADC)
no Thong «Thoug» Van (Support)

Rosander er ikke alene om å være motivert for å ta seg direkte til sluttspillets semifinale. Rich Gang-spiller Andreas «yupwulf» Brustad er minst like sulten på å ta seieren i hovedkampen, og forteller til Gamer.no at motstanderen ikke ser uslåelige ut.

– Det blir en veldig viktig kamp for begge lag. Å ta seg direkte til semifinalen hadde vært en utrolig stor fordel, sier han før han fortsetter.

Klarer «Tide» å stå i mot sitt tidligere lag i rundens hovedkamp?
Sindre Stien/Good Game

– Jeg tenker egentlig at Riddle ser mye svakere ut enn tidligere antatt. Det som de fleste trodde skulle bli en jevn kamp mellom Riddle og Domino ble jo totalt enveiskjøring. Det er mulig det bare var tilfeldigheter, og at Riddle hadde en dårlig dag. Det kan selvfølgelig skje, men jeg syns det viser at de ikke er så gode som folk hadde trodd på forhånd av sesongen.

LES OGSÅ: – Vi har ingenting å tape

Øverst på tabellen troner Domino, og de går inn i sluttspillet som en av de aller største favorittene etter å ha gått gjennom sesongen uten å gi fra seg poeng. Brustad mener likevel at de har gode sjanser til å hevde seg i sluttspillet, også mot Domino.

– Vi har gode sjanser i sluttspillet. Domino er det eneste laget som ser ut til å ha ting på plass. Resten av lagene syns jeg ser ganske ustabile ut. Min spådom for sluttspillet er at vi vinner hele sesongen. Vi har gode spillere i alle roller, og alt som må til er at vi blir litt bedre på lagspillet.

LES OGSÅ: Kameratgjengen kan overgå alle ambisjoner

Siste fra forsiden