Kast lyn på undersåttene dine

Babel Rising lar deg leke gud med bevegelseskontrollere.

Ubisoft utgir en nedlastbar gudesimulator. Høres ikke det fryktelig kjent ut? Jo, From Dust er slettes ikke så veldig annerledes fra Babel Rising. Men i motsetning til perlen fra tidligere i år, hvor man verner en stakkars stamme mot de ubarmhjertige naturkreftene, skal man i den neste gudesimulatoren straffe naive tilhengere med lyn og jordskjelv.

Før du blir forbanna, dette.

Vi snakker altså om gudespillenes Dungeon Keeper. Babel Rising er basert på et eksisterende iPhone-spill, men har fått en overhaling av franske Mando Productions. Den har betydd 3D-grafikk, et fiffigere utseende og støtte for PlayStation Move samt Microsoft Kinect. Vi snakker altså om et helt nytt spill, skal vi tro Joystiq.

I rollen som Gud skal du enkelt og greit bruke kreftene du har til rådighet, stort sett katastrofale greier som lynnedslag, jordskjelv og flodbølger. Målet er å utsette byggingen av det legendariske Babels tårn så lenge som mulig. Du får bruke litt mer drastiske virkemidler enn i det opprinnelige sagnet, kan det høres ut som.

Spillet utgis i løpet av neste år til Xbox Live Arcade og PlayStation Network, altså som en nedlastbar utgivelse

Les også: Jordskjelvspill fortsatt i live

Siste fra forsiden