USB-lagring bekreftet til 360

Katta ute av sekken

Ryktene var sanne, og du får litt ekstra plass på boksen.

For en uke siden kunne vi melde om rykter som gikk på at det snart ville komme støtte for lagring på USB-minnepinner til Xbox 360. I dag ble disse bekreftet.

Klar for litt USB-action?

Det er Xbox-blogger Major Nelson som nå har skrevet at støtten kommer gjennom en oppdatering til konsollen 6. april. Dermed får man ekstern lagring for profiler, lagrede spill, demoer og mer. Det sies ikke noe om hvorvidt man kan legge inn hele spill på minnepinner.

Videre er det viktig å merke seg den øvre grensen på 16 GB. Du bestemmer selv hvor mye du vil bruke, den øvrige plassen kan benyttes på PC eller Mac om du ønsker det. Det sies også at USB-harddisker muligens vil virke, men igjen er det bare 16 GB som kan benyttes.

Microsoft understreker også at flashbasert minne vil gi en mye bedre arbeidshastighet enn en harddisk. Dessuten er det mulig å koble til to enheter, slik at samlet lagringsplass blir 32 GB.

Til sist nevnes det at man kan bruke omtrent alt av minnepinner, men at man har inngått et partnerskap med SanDisk for å lage en spesiell Xbox 360-merket minnepinne.

Siste fra forsiden