Kjøpte du 3DS før priskuttet?

Da kan du få gratis spill som trøst.

Salget av 3DS har ikke gått helt som forventet for Nintendo. Den lille håndholdte solgte riktignok godt på lanseringsdagen, men tiden etterpå har ikke stått til Nintendos forventninger.

For kort tid siden ble det også annonsert at 3DS vil få et globalt priskutt den 12. august.

At nylanserte konsoller faller i pris er ikke noe nytt, men aldri så tidlig som etter et halvt år. Derfor ønsker Nintendo nå å tilby et plaster på såret til de som var tidlig ute med å kjøpe maskinen.

Trøstepremie

De kaller det et «Ambassadørprogram», og gjennom dette vil de som har kjøpt 3DS før 12. august få tilgang til 20 nedlastbare spill gratis fra Nintendos eShop, såfremt de kobler seg på eShop med 3DS-en innen klokka 23.59 den 11. august.

Ice Climber til NES.

Fra og med 1. september får «ambassadørene» tidlig tilgang til å laste ned ti NES Virtual Console-spill i Nintendos eShop, en stund før spillene gjøres tilgjengelig mot betaling. Blant spillene vi loves finner vi Super Mario Bros., Donkey Kong Jr., Balloon Fight, Ice Climber og The Legend of Zelda.

Innen nyttår vil også ti Game Boy Advance Virtual Console-spill gjøres tilgjengelig eksklusivt for «ambassadørene», blant annet Yoshi's Island: Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc: Minigame Mania og Mario vs. Donkey Kong.

Ønsker du et gratis gjensyn med Mario og isklatrerne på 3DS-en din vet du altså hva du har å gjøre. Fristen går altså ut rett før midnatt 11. august.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden