Apex Legends: Eclipse

Kjør rutsjebane på en ødelagt måne i Apex Legends' nyeste sesong

I tillegg får vi en ny heltinne i form av den magnetiske transkvinnen Catalyst.

Tre måneder etter forrige sesongstart, lades det som vanlig opp til nytt innhold i battle royale-spillet Apex Legends. Den nye, femtende sesongen er sedvanlig full av nyheter, inkludert en ny figur, nytt «battle pass» og et helt nytt kart.

Sistnevnte får tilnavnet Broken Moon, og er da som forventet en ødelagt måne som megaselskapet bak Apex-lekene har utvinnet for å huse denne nye sesongen.

Ikke en typisk måne.
Respawn Entertainment

Ved siden av å være omtrent like stor som World's Edge og ha større «points of interest», innfører det nye kartet «zip rails», svevende rutsjebaner som kan ta et lag fra en side av kartet til en annen på relativt kort tid. Disse snor og vender seg rundt omkring på kartet og danner et nettverk som skal gjøre det mulig å besøke flere områder langs kartets utkant i løpet av samme runde.

Magnetiske krefter

Den nye heltinnen går på sin side under kallenavnet Catalyst og er en transkvinne som kan kontrollere magnetiske væsker, såkalte «ferrofluids», i omgivelsene sine.

Catalyst er klar.
Respawn Entertainment

Disse kan hun bruke for å forsterke dører slik at de tåler mer juling; hun kan legge ned feller på bakken som sakker og skader fiender som forsøker å gå gjennom dem; og hennes «ultimate» lar henne sette opp en massiv «ferrofluid»-vegg. Denne blokkerer sikt og kuler, og fiender som går gjennom den blir sakket betraktelig.

Figuren havner i «defender»-kategorien, har et ublidt forhold til Seer og har fått den passende kjæletittelen «techno witch» av utviklerne.

Ved siden av disse nyhetene, får spillet også «gifting» – som lar spillere kjøpe kostymer og pakker til hverandre – og dekorative klistremerker man kan utstyre «healing»-gjenstander med.

Apex Legends' femtende sesong, Eclipse, slippes den 1. november på alle plattformer.

LES OGSÅ: Vårt inntrykk av Overwatch 2 »

Siste fra forsiden