Klarer du å overleve på et grøssertog i en verden der mareritt kommer til live?

I Fear Equation må du lede passasjerene.

Fear Equation er et spill der du må ta på deg lederansvaret i en rimelig surrealistisk situasjon. Du er én blant en gruppe passasjerer på et tog som har kjørt seg på villspor, i en verden som er ødelagt av en mystisk tåke som gjør at mareritt kommer til live.

Fear Equation.
Fear Equation. Bilde: Screwfly

For å sørge for at alle klarer seg må du sende dem ut i tåken på jakt etter ressurser, planlegge hvor toget skal gå for å komme seg ut og passe på at ulike fraksjonsledere i gruppen klarer å komme overens. 

Som sagt er dette en verden der mareritt kan komme til live, og du må derfor lese drømmedagbøkene til passasjerene for å fine ut hvilke monstre og skrekkscenario som kommer til å ramme toget slik at du kan forberede deg på det som kommer. Blant scenarioene finner vi slikt som djevler, edderkopper og det å bli gammel. Dersom du gjør en dårlig jobb med å håndtere gruppen, kan de gjøre opprør og kaste deg av toget.

En liten smakebit på spillet kan du se i traileren øverst i artikkelen.

Utviklerens spesialitet

Fear Equation.
Fear Equation. Bilde: Screwfly

Fear Equation følger i fotsporene til utvikler Screwflys andre spil, Zafehouse Diaries og Deadnaught, som også ba deg om å lede i slike horror-inspirerte situasjoner. Som i Deadnaught blir du også her fanget i et metallisk fartøy, noe som forhåpentligvis byr på en dunkel stemning. 

Spillet kommer snart ifølge dets hjemmeside. Ingen plattformer nevnes, men vi antar at PC er på planen i hvert fall.

Har du lyst til å overleve i andre merkelige situasjoner?
I Subnautica må du håndtere monsterfisk i stedet for zombier »

Fear Equation

Windows
Slippdato: Ikke fastsatt
Utvikler: Screwfly

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen