Capcom relanserer spill

Klassikere og annet

En rekke utgivelser er snart klare for PlayStation Network.

Tidligere i år fortalte Capcom at de ville relansere sine tidligere spill gjennom PlayStation Network, og nå har de kunngjort flere titler som får nytt liv på Sonys nettbutikk.

Først ute er Capcom Classics Collection: Remixed, som tidligere har blitt sluppet i UMD-format til PSP. Som originalen er denne utgivelsen eksklusiv til PSP, og inneholder klassiske spill som Final Fight, Bionic Commando og Street Fighter.

Deretter følger en rekke relanseringer av PSone- og PSP-spill. Mega Man-fans kan se fram til Mega Man: Powered Up og Mega Man: Maverick Hunter X, mens de som heller vil ha nevekamp får Darkstalkers og Street Fighter Alpha 3 Max. De blir også skrekk med Resident Evil 2 og Resident Evil 3: Nemesis. Litt lettere kost blir det i samlepakken Power Stone Collection.

Det er foreløpig ikke klart hvilke som blir tilgjengelig på PlayStation 3 og hvilke som kommer til PSP. Det er heller ikke kunngjort når de slippes.

I løpet av sommeren kommer også en ny utgivelse, det japanske slåssespillet Fate/Unlimited Codes. Dette blir kun tilgjengelig gjennom PlayStation Network.

Capcom skal kunngjøre slippdatoer og flere nyutgivelser i løpet av sommeren og høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden