Klassiske Ducktales får nyversjon

Capcom byr på Disney-nostalgi for konsoll.

I forrige uke hørte vi rykter om at japanske Capcom jobber med en nyversjon av arkadespillet Strider, og det ble spekulert i om denne ville annonseres på helgens PAX East-messe i Boston. Det ble den ikke, men i stedet fikk nostalgikere en annen spennende nyhet.

På eventyr med Ole, Dole og Doffen

Capcom jobber nemlig med en nyversjon av plattform-klassikeren DuckTales, som skal lanseres for Xbox 360, PlayStation 3 og Wii U i sommer. Spillet følger Skrue McDuck og de tre brødrene Ole, Dole og Doffen, som må bekjempe fiender som B-Gjengen og Magica fra Tryll på eventyr verden over.

Spillet skilter med de originale skuespillerne fra serien, og figurene er både tegnet og animert for hånd. De klassiske låtene er alle med, i moderniserte utgaver. Alle elementene fra forgjengeren skal være med, men spillet har visse forbedringer og modifiseringer for å sikre bedre flyt.

DuckTales Remastered.

Andre nyheter inkluderer muligheten til å ta seg et pengebad i Skrues pengebinge, hvor gullbeholdningen selvsagt gradvis øker når du får fatt i nye skatter underveis i spillet. Du kan også besøke et nytt museum, som stiller ut «achievement»-medaljene du har fått og viser hvordan du ligger an i spillet.

Dessuten får vi en ny øvingsdel hvor du lærer deg å bruke Skrues hoppestokk.

Om du ikke er kjent med DuckTales kan du høre Retro Crew mimre om spillet i en podcast om klassiske Disney-spill fra Capcom.

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara.

Snadder for Dungeons & Dragons-tilhengere

Capcom brukte også anledningen til å kunngjøre nyversjoner av to Dungeons & Dragons-baserte spill. Dungeons & Dragons: Tower of Doom og oppfølgeren Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara vil begge gjenfødes for Xbox 360, PlayStation 3, Wii U og Windows i juni.

Dette er sideskrollende slåssespill for opp til fire spillere, som opprinnelig debuterte i arkadehallene. Nyversjonene skilter med oppdatert HD-grafikk, nettbasert flerspiller og muligheten til å skreddersy spillereglene selv.

Spillene kombineres i én enkelt pakke. Den har fått navnet Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara.

Les også: Anmeldelse: Epic Mickey: The Power of Two
Les også: Kva har Capcom på lager?

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden