Klassiske Syndicate relanseres

Good Old Games får nok en fjær i hatten.

Good Old Games har hatt en sterk start på året, med flere flotte spill fra den britiske utvikleren Team 17. Torsdag vil de gire opp enda et hakk, for da kommer nemlig Bullfrogs klassiske taktikkspill Syndicate på tjenesten.

Syndicate var et brutalt spill.

Syndicate kom ut i 1993, og gir deg kontroll over et multinasjonalt og svært skruppelløst selskap som kjemper om makten i en cyberpunk-verden. Du må lede en gruppe cyborgsoldater på oppdrag i Blade Runner-aktige bymiljøer, og bruke en rekke forskjellige midler for å oppnå målene dine.

Mellom oppdragene kan du oppgradere soldatene dine og utstyre dem med nytt og bedre utstyr.

Electronic Arts forsøker i disse dager å vekke Syndicate-serien til live igjen. Dette vil de gjøre ved hjelp av et førstepersons skytespill fra The Darkness-utviklerne Starbreeze. Den nye tilnærmingen har allerede vekket reaksjoner:

–Til tross for at det ser ut til å bli et ganske kurant skytespill, er det vanskelig å bedømme nøyaktig hvor Syndicate kommer til å plassere seg, og om gamblingen med å ta serien til denne sjangeren kommer til å lønne seg. Er det egentlig plass til dette, spesielt så nært etter at Deus Ex: Human Revolution kom på markedet?, spør Marius Jentoftsen i vår sniktitt.

Siste fra forsiden