Konsollversjon av YS VI kommer til Europa

YS VI : The Arc of Napishtim er et spill du kanskje aldri har hørt om, men det er faktisk Japans mest populære rollespill til PC.

PC-versjonen av YS VI ble utgitt i Japan i september i år og har blitt en kjempesuksess for produsenten, Nihon Falcom. Konami har akkurat kunngjort at de har inngått en avtale med Nihon Falcom som gir dem rettighetene til å konvertere spillet til konsollplattformene. En engelskspråklig versjon av dette spillet kommer til neste år.

Konami sier at de vil skreddersy YS IV for konsoll, samt legge til en rekke innhold som ikke var med i PC-versjonen. Spillet vil blant annet inneholde nye kart, fiender og oppdrag. Det er enda ikke offentliggjort nøyaktig hvilke konsoller spillet kommer ut på.

YS-serien strekker seg helt tilbake til 1987, og er en av de mange tradisjonsrike rollespillseriene fra Japan. Dette er ikke første gangen YS kommer til Europa, men det er nok få av dagens spillkjøpere som husker forrige europeiske utgivelse i serien. Om PC-versjonen finner veien til Europa er enda ikke klart.

Siste fra forsiden