Kvinnelige hovedpersoner står i fokus i nytt Humble-salg

Få blant annet Rise of the Tomb Raider, Bayonetta og Dreamfall Chapters til redusert pris.

Square Enix

Jenter er best i det nyeste billigsalget fra Humble Store. Nettbutikken har redusert prisene på en rekke PC-spill med kvinnelige hovedpersoner, og det er flere godbiter å ta tak i.

Øverst på listen finner vi Rise of the Tomb Raider fra 2016, med den spenstige Lara Croft i hovedrollen. Actioneventyret har fått et prisavslag på 60 prosent, og koster 23,99 dollar – eller omtrent 190 kroner.

Bayonetta kom til PC i år.
Sega

Det dristige actionspillet Bayonetta, som kom til PC tidligere i år, er også på tilbud. Spillet koster tre fjerdedeler av sin vanlige pris, og kan bli ditt for 14,99 dollar – snaue 120 kroner.

Litt lenger ned på listen finner vi Dreamfall Chapters, det storslagne eventyret fra norske Red Thread Games. For samme pris som Bayonetta kan du få den definitive utgaven av spillet – The Final Cut Edition – og oppleve det avsluttende kapittelet i historien om ungjenta Zoë Castillo.

Ellers inkluderer salget flere perler, samt noen mindre kjente titler:

Skulle det være ønskelig kan du også plukke opp tilleggspakker for Rise of the Tomb Raider og Alien: Isolation for en slikk og ingenting.

Siste fra forsiden