L.A. Noire har fått slippdato til PC

Føler du for å løse drapsgåter med datamusa i høst?

Det har utvilsomt vært blest rundt årets store detektivspill, men ikke alltid på grunn av selve spillet. Medutvikler Rockstar har plent nektet å jobbe mer med hovedutvikler Team Bondi, som for sin del har stormfart mot en konkurs.

Dermed er det kanskje på tide å rette fokus mot spillet igjen, og hva passer vel bedre enn en slippdato på PC? 11. november er visst dagen hvor også Windows-spillere kan skru fedoraen på knotten og øve inn tøffasreplikkene. Det ifølge en pressemelding fra Rockstar Games.

Harde kår i Los Angeles.

Komplett utgave

PC-utgaven kalles The Complete Edition, og kommer med alle de nedlastbare ekstrapakkene konsollspillere har måttet betale for. Samtidig har den for høyere oppløsning og noen nye grafikktriks, i tillegg til at man kan brukebåde tastatur og spillstikke. Det blir også en sjanse til å benytte NVIDIA 3D om du driver på med sånt.

Vi anmeldte L.A. Noire i mai, og vår privat etterforsker-wannabe Mikael hadde blandede følelser. På én side likte han det spillet prøvde å være: et politidrama med en historie som stikker dypt, et drama der kløkt og dialog er viktigere enn å fyre rundt seg med pistolen. På en annen side ble spillet for regissert og forutsigbart.

Systemkrav

  • Operativsystem: Windows 7, Vista med Service Pack 1, Windows XP med Service Pack 3 eller OnLive for PC eller Mac.
  • Prosessor: Intel Dual Core 2,2 GHz opp til Quad Core 3,2 GHz eller AMD Dual Core 2,4 GHz til Quad Core 3,2 Ghz prosessor
  • Minne: Mellom to og åtte GB RAM
  • Lagring: 16 GB harddisk
  • Skjermkort: NVIDIA GeForce 8600GT 512MB til Geforce GTX 580 1536MB eller Radeon HD 3000 512 MB til Radeon HD 6850 1024MB
  • Lydkortet ditt må være 100 prosent DirectX 9-kompatibelt
  • DVD-drev

L.A. Noire kommer altså til PC den 11. november, samme dag som The Elder Scrolls V: Skyrim.

Siste fra forsiden