L.A. Noire-skaperen jobber på nytt spill

Whore of the Orient skal også bli en film.

Den australske spillskaperen Brendan McNamara har blitt beskyldt for å være en aggressiv og dårlig leder, og studioet hans Team Bondi ble slått konkurs tidligere i år. Deres siste spillprosjekt, L.A. Noire, ble likevel en formidabel suksess.

L.A. Noire kom også til PC i høst.

Han har ikke gitt opp spillutvikling enda, og samarbeider visst med det australske produksjonsselskapet Kennedy Miller Mitchell Interactive om et nytt spill kalt «Whore of the Orient», ifølge VG247.

Spillstudioet består i hovedsak av utviklere fra nedlagte Krome Studios og Team Bondi, og er en undergren av filmselskapet Dr D Studios som lagde animasjonsfilmen Happy Feet. De skal også ha planer om å filmatisere Whore of the Orient på et senere tidspunkt.

Jobber med Mad Max-spill

Prosjektet utdypes ikke videre, utover at McNamara sier at det omtaler et av det tyvende århundrets «great untold stories». «Whore of the orient, Paris of the east» er en frase som ble brukt for å beskrive den kinesiske havnebyen Shanghai, og det er grunn til å tro at spillet finner sted der. Sjanger eller format er ikke klart.

KMM Interactive jobber også med en spillmatisering av den kommende filmen Mad Max 4: Fury Road. Innspillingen av den etterlengtede oppfølgeren starter ikke før neste år, så det dette spillprosjektet utgis nok noen år frem i tid.

Les også: Ingen vil jobbe med L.A. Noire-studioet
Les også: Rockstar dropper L.A. Noire-utvikler

Siste fra forsiden