Lager nyversjon av Star Wars: Knights of the Old Republic

En gruppe fans gjenskaper rollespillet i Unreal Engine 4.

Tatooine pusses opp i Knights of the Old Republic: Apeiron.
Poem Studios

En gruppe spillutviklere som kaller seg Poem Studios er i full gang med å gjenskape Star Wars: Knights of the Old Republic i spillmotoren Unreal Engine 4. Prosjektet – kalt Knights of the Old Republic: Apeiron – har som mål å puste nytt liv i originalspillet fra 2003, men vil også introdusere mye nytt innhold.

Knights of the Old Republic: Apeiron skal gjenskape originalspillet fra 2003.
Poem Studios

Ifølge utviklerne vil Apeiron by på en total overhaling av spillets grafikk og brukergrensesnitt. I tillegg loves vi nye verdener og oppdrag, samt flere gjenstander og spillerstyrte hjelpere.

Blir gratis

Et naturlig spørsmål i forbindelse med slike fanskapte nyversjoner er selvfølgelig hvordan originalspillets eier vil reagere. Disney – som tok over Star Wars-rettighetene etter kjøpet av LucasFilm – har foreløpig ikke kommentert prosjektet, men Poem forsikrer oss om at det de driver med er fullstendig lovlig.

Knights of the old Republic: Apeiron blir gratis.
Poem Studios

En betingelse er riktignok at utviklerne ikke kan ta seg betalt for det endelige produktet, og Apeiron blir derfor helt gratis.

Fans som likevel ønsker å støtte prosjektet finansielt kan gjøre det via donasjoner, men som Poem forklarer ønsker de å ha en større del av spillet fullført før de åpner for den muligheten.

Apeiron er fortsatt tidlig i alfafasen, med kun et par områder og figurer ferdig utviklet. På prosjektets nettside kan du se bilder av arbeidet som er gjort så langt, og dersom du ønsker å følge utviklingen tettere kan du se livesendinger av utviklingen på Twitch.

I fjor satte Capcom en stopper for fanutviklet nyversjon av Resident Evil 2 »

Siste fra forsiden