Legends of Runeterra – lansering

League of Legends-kortspillet er snart ute på smarttelefoner

Får «cross-play» og 120 nye kort.

Espen Jansen/Gamer.no

Legends of Runeterra, kortspillet basert på det populære MOBA-spillet League of Legends, nærmer seg lansering på smarttelefoner. Det forteller Riot Games via sin egen nettside, hvor de ber ivrige spillere krysse av på den 30. april i kalenderne sine. Spillet kommer da til Android og iOS.

Legends of Runeterra.
Espen Jansen/Gamer.no

Den samme dagen får spillet også sin offisielle lansering på PC. Utviklerne lover da at muligheten til å spille med andre spillere på tvers av plattformer, såkalt «cross-play» vil være på plass fra dag én. Man kan også bruke en og samme konto på tvers av plattformer, slik at man har de samme kortstokkene på både mobil og PC.

Masse nytt innhold

Figurer fra League of Legends spiller en viktig rolle også i kortspillet.
Espen Jansen/Gamer.no

I tillegg får spillet en massiv oppdatering med 120 nye kort og en splitter ny region. Regioner er litt som klasser i andre samlekortspill, og i Legends of Runeterra er disse basert på steder og figurer fra League of Legends. Hvilken region og hvilke figurer vi skal få hilse på er fortsatt ukjent, men utviklerne lover å vise mer i tiden fram mot spillets lansering.

Riot Games bekrefter også at spillere som allerede har låst opp innhold gjennom betaperioden vil beholde alt de har skaffet seg så langt.

Vi lot oss kraftig imponere over det Riot Games disket opp med da vi testet spillets åpne beta tidligere i år:

– Ikke bare har de snekret sammen et spennende kortspill som mesterlig blander det beste fra mange av deres argeste konkurrenter og samtidig byr på en rekke unike og spennende funksjoner sugd av eget bryst, men de leverer også det helt uten et av de største aberne med sjangeren: tilfeldige kortpakker kjøpt for ekte penger, skrev undertegnede den gang.

Legends of Runeterra lanseres på PC, Android og iOS den 30 april. Spillet er free-to-play, men lar deg kjøpe selvvalgte kort med ekte penger.

LES OGSÅ: Riot Games' skytespill, Valorant, begynner lukket betatesting 7. april

Siste fra forsiden