Little Big Adventure 3 på vei?

Skaperen av kultspillet Little Big Adventure er i samtaler med flere utgivere, og et av prosjektene han ønsker å få støtte til er Little Big Adventure 3.

De to første Little Big Adventure-spillene må sies å være noen av de mest sjarmerende og unike spillene vi har sett, og nå kan tilhengerne av disse klassikerne krysse fingrene og håpe på et tredje spill i serien.

I følge nettstedet TwinAdv, har nemlig skaperen av Little Big Adventure-serien, Frederick Raynal, startet et nytt spillselskap, og nå ønsker han å få støtte fra en utgiver slik at han kan gå i gang med utviklingen av Little Big Adventure 3: Genesis of the Stellar Entity.

Hvis en av utgiverne han har vært i kontakt med liker ideen, vil han utvikle spillet sammen med Didier Chanfray, som i sin tid var kreativ direktør i Adeline, studioet bak de to første Little Big Adventure-spillene. De to franske spilldesignerne har lenge snakket om å gjenopplive Little Big Adventure-serien, og nå ser det endelig ut til at planene deres kan komme til live.

Frederick Raynal har også presentert flere andre konsepter til forskjellige utgivere, og håper helt klart at en av ideene hans faller i smak. Det håper vi også, for uansett hva han finner på kan vi forhåpentligvis se frem til et unikt og interessant spill. Spørsmålet er bare om tradisjonelle vestlige utgivere fortsatt har interesse av denne typen spill.

Siste fra forsiden