LucasArts leter etter rollespillutviklere

Stillingsutlysning hinter om et åpent rollespill.

Det er to ting som ofte utløser et ras av spekulasjoner i spillpressen. Det ene er domenenavnregistreringer, det andre er stillingsutlysninger.

Og det er sistnevnte som nå retter søkelyset mot Star Wars-spillstudioet LucasArts. I en utlysning via moderselskapet LucasFilm leter spillstudioet etter spillmekanikk-programmerere til et rollespill satt i en åpen verden.

Hvilket spill det er snakk om sier utlysningen ingenting om, men søkere bør ha erfaring med konsollspillutvikling samt være lidenskapelig opptatt av å lage og å spille innovative spill.

Blir det gjensyn med denne karen?

Den tidligere kreativitetssjefen hos Ubisoft Montreal, Clint Hocking, meldte overgang til LucasArts i fjor, og det er Hocking som har twitret om den nye stillingsutlysningen.

Twitterinnlegget er en oppfølging til et innlegg tidligere i sommer hvor Hocking forberedte seg på å ansette nye folk til det hittil ukjente spillet han jobber med. Han oppfordret samtidig pirater, snikmordere og kosmonauter som ville snike i køen om å kontakte ham.

LucasArts selv har via Twitter presisert at de leter etter nye folk til flere spill, ikke nødvendigvis bare Hocking sitt.

Fra Ubisoft-tiden er Hocking best kjent for arbeidet med Splinter Cell-serien og Far Cry 2. LucasArts på sin side har ansvaret for Monkey Island, LEGO-spillene og kanskje aller mest kjent – Star Wars-spillene.

Fra før av vet vi at LucasArts, sammen med EA, er utgiver for det massive onlinespillet Star Wars: The Old Republic. Spillet er rett rundt hjørnet, og utvikles av BioWare i Austin. LucasArts er også utgiver for Star Wars Kinect, et Xbox 360-eksklusivt spill som kommer over nyttår.

Uansett om det er et ukjent spill eller ikke studioet nå søker folk til, er det ingen tvil om at de har nok av spennende lisenser å velge blant.

Hvilket univers ville du sett brukt i et åpent rollespill?

Les også: Star Wars: The Old Republic kan bli utsolgt Les også: Slik blir jedikampene i Star Wars: The Old Republic

Siste fra forsiden