Konkurranse

Luke nr. 16 i julekalenderen er åpnet

Vi lodder ut nok et spill.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Funcoms suksess

I dag kan du vinne Conan Exiles - Complete Edition til valgfri plattform. Denne spillpakken inneholder grunnspillet Conan Exiles, samt alt av tilleggsinnhold som har blitt gitt ut i etterkant.

Conan Exiles.
Funcom

Conan Exiles har vokst mye siden vi anmeldte det i fjor, men selv da var vår anmelder solgt på konseptet.

– Conan Exiles har overrasket meg skikkelig, og jeg kjenner på avhengighetsfølelsen. Etter noen litt stressende og ikke så morsomme første minutter på ferd gjennom ørkenen, lærte jeg å elske livet i eksil. Å bygge baser, rustninger, våpen, skaffe treller, nedkjempe mektige fiender og utforske vakre områder, er alle ting du kan gjøre i Conan Exiles, og er noe spillet gjør svært godt. Jeg blir minnet om kjærkomne spill som Runescape og Minecraft der jeg samler ressurser for å sette sammen en ny rustningsdel, og jeg nyter den gode musikken Funcom har tatt med seg fra Age of Conan, skrev han om spillet.

Premien er levert av Funcom.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
671 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden