Mass Effect 3-lekkasjen kan endre spillet

BioWare følger med på tilbakemeldingene.

Forrige uke kunne vi melde om heftige diskusjoner i etterkant av en Mass Effect 3-lekkasje. Etter en Xbox 360-demo kom det nemlig frem at spillet vil få tre versjoner av kampanjemodusen: en historiemodus, en actionmodus og en rollespillmodus.

BioWares understreket at disse modiene var i en tidlig fase av utviklingen, og at de fremdeles ville være gjenstand for omfattende forbedringer.

Nå går BioWares Ray Muzyka ut og sier at manuset allerede er endret siden den versjonen som ble lekket. Han forteller også at BioWare tar tilbakemeldingene fra fansen på alvor.

– Vi hører på fansen hele tiden, både i fora og tilbakemeldingene vi får. Hvis vi kan få ideer fra tilbakemeldingene som gjør spillet bedre, så er det klart at vi hører på det. En av kjerneverdiene våre er ydmykhet, sier han til Eurogamer.

Fordi lekkasjen ikke er satt i kontekst, oppfordrer han også fans til å prøve å holde seg unna de lekkede detaljene fra historien, og ikke bare fordi manuset fremdeles er i endring:

– Ikke ødelegg historien for deg selv. Moroa ligger i å oppdage ting og utforske eventyret selv. Jeg håper de ikke mister gleden over den utforskningen.

Mass Effect 3 lanseres til PC, Xbox 360 og PS3 i mars neste år.

Les også: Vår sniktitt på Mass Effect 3 Les også: – Ingen «Online Pass», ingen flerspiller

Siste fra forsiden