MechWarrior Online kommer neste år

Kampmaskinene gjør comeback etter elleve års pause.

Spekulasjonene om et nytt MechWarrior-spill har gått i lange tider, og for et par år begynte de virkelig å ta seg opp. Actionserien, som er basert på et penn-og-papir-rollespill, har likevel ikke fått et nytt tilskudd siden MechWarrior 4 fra 2001.

Du kan allerede registrere pilotnavnet ditt.

Ryktene fra 2009 viser seg å holde vann, for Piranha Games har annonsert MechWarrior Online for PC. Spillet utgis i løpet av 2012, og skal være «free to play». Det vil si at det kan lastes ned og spilles gratis, men at man vil kunne kjøpe oppgraderinger for ekte penger inne i selve spillet. Det skriver Gamespot.

Tro til opphavet

Så langt er mech-ene Atlas, Hunchback og Jenner bekreftet, men utviklerne lover å legge til flere med tiden. Som navnet hinter til blir dette en ren flerspilleropplevelse, som bygger på de tidligere spillenes styrker samtidig som det virkelig skal gi deg følelsen av å styre en gigantisk kamp-mech.

I den offisielle FAQ-en bedyrer utviklerne at de vil holde seg så tett til det opprinnelige rollespillet som mulig, men at de også gjør visse forandringer på mekanismer som ikke passer så godt i et videospill. Stikkordene er førstepersons perspektiv, valg av klaner fra BattleMech-universet og dyp utvikling av figuren din.

Det foreligger ingen planer om en Xbox 360- eller PlayStation 3-versjon, slik de innledende ryktene gikk ut på.

Om du ønsker å vise interesse for spillet allerede så kan du reservere et pilotnavn på spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden