Merkedag for Warhammer-fansen

Datoen er klar for ultravoldelige Space Marine fra THQ.

Strategispillene Warhammer 40,000: Dawn of War har høstet bra kritikk de siste årene, og har latt Warhammer-fans kjempe i voldsomme slag og kamper.

Blodig som f.

Nå er utgiver THQ snart klare med en frisk sjangervri på merkevaren, nemlig skytespillet Space Marine.

Ifølge Eurogamer er endelig datoen satt. Spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC 9. september her i Europa. Dermed tar man opp kampen med et annet skytespill, PS3-eksklusive Resistance 3, som kommer bare to dager tidligere.

Vi har bare sett Space Marine i aksjon én gang, det var på Gamescom for nesten et år siden. Da satte jeg spørsmålstegn ved om det ville klare å skille seg ut i fra mengden i denne massive sjangeren.

– Selv om Warhammer 40,000: Space Marine unektelig virker spennende, tror jeg Relic overvurderer sitt eget kampsystem en smule. Sømløsheten virker solid, men den overhengende spillbarheten er veldig lik mye av det vi har sett tidligere i sjangeren. Du har skriptede avslutningsangrep (med hodetråkking og partering), sjefskamper mot ekstra slemme fiender, nedslakting fra stasjonære ildposisjoner og et obligatorisk brett på et slags tog i høy fart. Her har man utvilsomt latt seg inspirere tungt av andre, skrev jeg i min sniktitt.

Derfor blir det spennende å se hvordan det ferdige produktet blir. Anmeldelsen leser du selvsagt her på Gamer.no.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden