Microsoft bringer hysterisk dommedagsaction til PC

Oppdatert: Sunset Overdrive er tilgjengelig for PC nå.

Microsoft

Oppdatering 16. november: Microsoft og Insomniac har offisielt dratt sløret av en PC-versjon for Sunset Overdrive, som er tilgjengelig nå via Steam og Windows-butikken.

Sunset Overdrive på PC inkluderer hovedspillet, samt de to tilleggsutvidelsene Mystery of the Mooli Rig og Dawn of the Rise of the Fallen Machines.

Opprinnelig sak følger.

Fire år før Insomniac Games tok oss med på superheltmoro i Spider-Man, leverte utvikleren et åpen verden-spill av den mer spinnville varianten. Sunset Overdrive har kun vært tilgjengelig for Xbox One, men nå tyder mye på at actionspillet er på vei til PC.

Sunset Overdrive kom opprinnelig til Xbox One i 2014.
Microsoft

Ryktene stammer fra oppføringer som først dukket opp hos det sørkoreanske sensurorganet og deretter hos amerikanske ESRB. Begge har gitt sine nedre aldersgrenser for «Sunset Overdrive PC», men det nevnes ikke noe om forventede lanseringsdatoer.

Hittil har hverken Insomniac eller utgiver Microsoft kommentert saken. Gitt at PC-versjonen neves flere steder virker det imidlertid ikke å være et spørsmål om hvorvidt spillet kommer, men heller når vi kan vente det.

Fargerike mutantkamper

I Sunset Overdrive går turen til fremtidsbyen Sunset City, der en ny energidrikk forvandler innbyggerne til ravende mutanter. Spillere lager sin egen figur, og får leke seg fritt i spillets helsprø lekeplass.

Vår egen Espen Jansen var blant mange som trykket Sunset Overdrive til sitt bryst. I sin anmeldelse priset han spesielt humoren og parkoursystemet, som lar spillere rase gjennom Sunset City på lekende vis.

– Å spille Sunset Overdrive er aldri kjedelig, og spillets humor sørger for konstant underholdning. Gapskratt og latterbrøl kommer med frekvente mellomrom, og hvis du har en sans for lefling med bannskap, metahumor og det å bryte ned den fjerde veggen, vil du nok kommer til å like Sunset Overdrive, skrev Jansen.

Les også: Microsoft lanserer strømmetjeneste for Xbox-spill på mobilen »

Siste fra forsiden