Microsoft satser på barn

Giganten samarbeider med Pixar og Double Fine om Kinect-spill.

Microsofts Kinect-sensor har solgt svært mange eksemplarer, men spillsalget har vært mer bekymringsverdig. Tidligere i år kjøpte folk ett spill per Kinect-sensor, og det er ingen grunn til å tro at tallet er betydelig høyere nå.

Selskapet prøver å nå ut til nye markeder, og deres seneste sprell er en klar appell til barn. I dag annonserer de en rekke nye spill til de minste, ifølge Gamespot.

Ingen regler

Kodenavnet Rush skjuler et samarbeidsprosjekt med Pixar, hvor man skal bruke Kinect-kameraet til å scanne seg selv inn i kjente filmer fra animasjonsselskapet. Målet skal være å løse tidskritiske oppgaver i blant annet The Incredibles, Ratatouille, Up, Toy Story 3 og Cars 2. Dette spillet utgis neste vår.

Vi skal få leke med denne banden.

Double Fine Happy Action Theater er en samling på 18 småspill fra Brütal Legend-studioet. De har allerede lagd et Sesame Street-basert barnespill til Kinect, og freser videre med nok en Xbox Live Arcade-utgivelse. I deres siste spill er det ingen regler eller rammer, man skal simpelthen leke.

Se den spenstige traileren for Double Fines forrige Kinect-spill, Once Upon a Monster, nederst.

Nye samarbeidsprosjekter med Sesame Street og National Geographic skal også la engasjerte poder leke med fjernsynssendinger, men dette er neppe et tilbud som når Europa.

Trailer.
Spill

Les også

Siste fra forsiden