Microsoft PC - Steam

Microsoft vil gi ut flere spill på Steam

Gears 5, Age of Empires-nyversjoner og mer er på vei.

Gears 5 er blant Microsoft-spillene som blir tilgjengelige på Steam.
Microsoft

Microsoft har de siste årene satset mer på PC som spillplattform, med både flere lanseringer og tiltak som Xbox Play Anywhere – funksjonen som lar deg spille utvalgte Microsoft-spill på tvers av plattformer.

Halo: The Master Chief Collection kommer til Steam senere i år.
Microsoft

Likevel har fans stilt seg tvilende til tilbudet, mye fordi satsingen stort sett har holdt seg til Windows Store – en butikk de føler at ikke holder mål sammenlignet med andre digitale forhandlere. Det ønsker Microsoft nå å bøte på, og fremover vil selskapet tilby flere PC-spill i flere butikker.

Steam først

I et åpent brev til spillere kunngjorde Xbox-sjef Phil Spencer denne uken at en bunke PC-spill er på vei til Steam. Som Microsoft kunngjorde i mars kommer Halo: The Master Chief Collection til Valve-butikken senere i år, og som Spencer forteller er det bare begynnelsen på den nye satsingen.

– Vi vil fortsette å tilby nye spill i tillegg til de over 20 Xbox Game Studios-titlene som allerede er tilgjengelige på Steam. Det begynner med Gears 5 og Age of Empires I, II og III: Definitive Editions. Vi vet at millioner av PC-spillere stoler på Steam som et flott sted å kjøpe PC-spill, og vi har fått mye tilbakemeldinger på at PC-spillere vil ha et valg.

Mens Microsoft først og fremst satser på Steam, erkjenner Spencer at det også finnes andre butikker der ute. Selskapet utforsker derfor muligheten for å bringe flere Xbox Games Studios-titler til andre butikker i fremtiden.

Ny versjon av GOG Galaxy skal samle alle spillene dine på ett sted.
– En alt-i-ett-løsning for den moderne spiller »

Siste fra forsiden