Minecraft kommer til Wii U

Sandkassespillet og en rekke tilleggspakker blir tilgjengelige via eShop neste uke.

Nintendo

Fenomenet Minecraft vokser seg stadig større og neste uke blir sandkassespillet tilgjengelig på nok en plattform. Denne gangen har turen kommet til Nintendo Wii U, og spillet blir tilgjengelig digitalt via eShop allerede 17. desember, skriver Nintendo i en pressemelding.

Inkludert i Minecraft: Wii U Edition er seks pakker med tilleggsinnhold, og ytterligere 16 pakker kan kjøpes fra Nintendo eShop. I tillegg samarbeider Nintendo og Mojang om å lage enda mer innhold til spillet. De ønsket ikke å røpe noen detaljer rundt dette samarbeidet enda, men det kan bety at for eksempel Mario- og Zelda-figurer er på vei til blokkeland.

Minecraft kommer til Nintendo Wii U.
Nintendo

Wii U-versjonen tilbyr også muligheten til å spille på Gamepad-skjermen, så dersom det blir kamp om TV-en kan du bare ta med deg spillet ditt til et annet sted i huset.

Minecraft på Oculus Rift

Wii U-versjonen av Minecraft er den første utgaven som kommer til en ny plattform siden Microsoft kjøpte spillet i fjor. Utvidelsesplanene stopper riktignok ikke der, og i september annonserte selskapet at spillet vil bli tilgjengelig med Oculus Rift.

Ifølge Mojang er det Windows 10-versjonen som får støtte for VR-brillene, og etter planen vil spillere kunne utforske VR-utgaven en gang til våren.

Legend of Zelda: Twilight Princess kommer til Wii U i oppusset drakt.
Gjenopplev Links mørkere eventyr i mars 2016 »

Siste fra forsiden