Mister Miyagi gjester Vita

Snart kan du også «Wax on, wax off».

Det er snart duket for en ny konsollansering. Vita kommer til disse kanter av verden den 22. februar, og sammen med konsollen slippes også en håndfull konsolleksklusive titler.

Er du en karatemester?

En av disse er Reality Fighters, et såkalt utvidet virkelighetsspill. Som navnet antyder, er det snakk om et slåssespill, og du skal blant annet kunne fotografere deg selv slik at du kan bruke bildet av deg selv i spillet.

Til å hjelpe deg i spillet har Sony hanket inn en digital utgave av selveste Mr. Miyagi fra Karate Kid-filmene. For barn av åttitallet har Mr. Miyagi antagelig blitt personifiseringen av en ekte karatemester, og sitater som «Wax on, wax off» sitter lett tilgjengelig i hjernebarken.

I likhet med Daniel-san fra åttitallsklassikeren, får også dagens aspirerende karatemestere i Reality Fighters hint og tips fra Mr. Miyagi, som fungerer som mentor og veiviser gjennom spillet.

Når du så har kommet deg gjennom hele enspillerdelen i spillet, må du til slutt kjempe mot læremesteren din for å kunne låse ham opp som spillbar figur. Ifølge Sony selv skal Miyagi visst by på litt av en utfordring.

Miyagi-substitutt

Skuespilleren som portretterte Mr. Miyagi, Noriyuki «Pat» Morita, døde dessverre i 2005. Derfor er det en annen skuespiller, Jim Ward, som låner bort stemmen sin til den berømte figuren. Ward har tidligere stemmegitt figurer i både Call of Duty-serien, Metal Gear Solid og Ratchet & Clank.

Reality Fighters lanseres samtidig med Sonys nye håndkonsoll, Vita, i slutten av februar. I mellomtiden kan du jo forberede deg ved å polere bilen.

Les også: Slik blir Vita

Siste fra forsiden