Moderne krig på PSN

Snart lanseres flerspillerskytespillet Modern Combat: Domination.

Gameloft er en av de største utviklerne som spesialiserer seg på nedlastbare spill, både via mobilplattformer og ordinære spillplattformer. Nå jobber de med et flerspillerbasert førstepersons skytespill for PlayStation 3, som heter Modern Combat: Domination.

Som tittelen indikerer er dette et spill som fokuserer på moderne kamp, og handlingen foregår i bymiljøer rundt om i Vesten og Midtøsten.

PlayStation-bloggen til Sony har de første detaljene om spillet, som skilter med avansert fysikk og grafikk, og et gameplay som skal være hakket mer realistisk enn det man vanligvis finner i de store spillene i sjangeren.

Spillmiljøene skal være designet med samarbeid i bakhodet. Områdene er fulle av steder hvor man kan søke dekning, og lagene må forsøke å koordinere angrep og forsvar for å unngå å tape.

– Det er den perfekte balansen for folk som ønsker en engasjerende førstepersonsopplevelse. Spillerne må mestre både miljøene og et bredt spekter av egenskaper, og selvfølgelig også fungere som et team. Vi tror ikke dette er noe du vanligvis finner på PSN, sier en ikke-navngitt produsent på bloggen.

Spillet skal lanseres i løpet av januar, og vil kun selges via digital distribusjon på PSN.

Siste fra forsiden