Motorstorm: Apocalypse får stor overhaling

Oppdatering lar deg lage egne spillmoduser.

Tidligere i vår fikk vi stifte bekjentskap med høyoktan og fartsglede i det PlayStation 3-eksklusive Motorstorm: Apocalypse. Nå kommer den første, store oppdateringen til spillet.

Med oppdateringen får racingspillet støtte for PlayStation Move, samt flere rattsett. Blant annet kan Logitechs G25 og G27 og Driving Force GT og Pro nå benyttes for å kjøre fletta av motstanderne.

Det går hett for seg i Motorstorm: Apocalypse.

Den største nyheten er likevel antagelig modusverktøyet. Her kan du som spiller lage dine egne modi i spillet og dele dem med andre spillere, både online og offline. Ifølge Sony er mulighetene store:

– Du kan skru av kjøretøyangrepene i standardløpene, eller lage en femrundes eliminasjonsmodus på speilvendte baner, med 15 monstertrucker og én strandbuggy – med månegravitasjon og ingen bremser. Eller gjør noe helt uventet, sier Sony til CVG.com.

I tillegg har utvikler Evolution Studios gjort en rekke andre endringer, som automatisk vinning av veddemål om motstanderen blir disket eller trekker seg. Nå trenger du også invitasjon for å komme inn i et privat spillrom.

Da Gamer.no anmeldte Motorstorm: Apocalypse tidligere i vår, hadde anmelderen vår følgende å si om det bensindrevne spillet:

– Motorstorm: Apocalypse er et underholdende spill, det er det ingen tvil om. Det er fartsfylt, intenst, utfordrende og tidvis svært engasjerende, og i tillegg finnes det mye å gjøre og mye å låse opp. Spillet fremstår imidlertid som litt upolert og sliter med å balansere det noe rølpete konseptet med den grunnleggende racing-mekanikken, som tross alt alltid raskt blir fremtredende i et bilspill.

Oppdateringen til Motorstorm: Apocalypse er ute nå, og er tilgjengelig gjennom Playstation Network.

Siste fra forsiden