Mulig oppfølger for Mikke Mus

Disney lurer på om folket vil ha Epic Mickey 2.

På tampen av fjoråret dukket den velkjente tegnefilmmusen opp på Wii. Bak Epic Mickey sto selveste Warren Spector, mest kjent som hovedmannen bak det opprinnelige Deus Ex, og forventningene var skyhøye til musespillet.

Dessverre sto ikke spillet helt til forventningene, og i vår anmeldelse beklager anmelder Øystein seg blant annet over uheldige designvalg og provoserende dårlig kameraføring.

Epic Mickey

Allikevel har salget av tittelen vært såpass solid at Disney nå etter sigende vurderer en oppfølger. Ifølge en kilde Destructoid har snakket med dukker Epic Mickey 2 nemlig opp i en markedsundersøkelse Disney gjennomfører.

Det i seg selv er ikke et sikkert tegn på at spillet er under utvikling, og noen offisiell uttalelse fra Disney angående en potensiell oppfølger har heller ikke dukket opp. Men spørreundersøkelsen inneholder både flere coverdesign, samt flere titler: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street og Epic Mickey 2.

Ifølge Destructoid skal det være snakk om en multiplattformslansering, både til Wii, PS3 og Xbox 360. Spillet skal etter sigende kunne spilles med delt skjerm for to spillere, hvor en spiller tar rollen som Mikke, mens den andre spiller Mikkes halvbror, kaninen Oswald.

Mikke skal bruke maling og malingsfjerner, mens Oswald skal kunne fly som et helikopter ved hjelp av ørene sine.

Om spillet blir en realitet gjenstår å se, men hvis det er tilfellet får vi håpe at Epic Mickey 2 kommer bedre ut av det enn sin forgjenger.

Les også: Oppsigelser hos Epic Mickey-utvikler

Siste fra forsiden