Musikkspill fra Dejobaan

1… 2… 3… KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) kunngjort.

Dejobaan Games har tidligere stått for spill som AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! — A Reckless Disregard for Gravity og The Wonderful End of the World, og nå har de kunngjort sitt nyeste spill. Som vanlig har de brukt litt vel mye fantasi i navngivningen, for spillet heter 1… 2… 3… KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby).

Spillet minner i utgangspunktet litt om AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!, etter som du flyr gjennom abstrakte omgivelser fulle av geometriske former, og får poeng for å være så nærme hindringene som mulig (uten å faktisk krasje i dem). Men du får også skyte løs på fiender i miljøene.

Disse miljøene skapes forøvrig av spillet selv, basert på hvilken musikk du velger å bruke (litt som i Audiosurf, altså). Du får også lov til å endre på skapelsesprosessen selv, hvis du ikke er fornøyd med jobben spillet har gjort.

Dejobaan Games planlegger å lansere 1… 2… 3… KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) i løpet av neste år, men hvis du synes det virker spennende kan du forhåndsbestille spillet og få tilgang på en alfaversjon i dag.

Annonseringstraileren (advarsel: kan inneholde spor av country).

Siste fra forsiden