Sommerspill fra Microsoft

Mye snadder

Slippdatoer for fem nettutgivelser er kunngjort.

Xbox Live-profet Larry «Major Nelson» Hryb har kunngjort Microsofts sommerplaner for tjenesten, og offentligjort slippdatoen til fem nye utgivelser i juli og august. Det blir en variert blanding med blant annet slåssing, triksing på sykkel og Metroid-inspirert skyting.

Først ute er 80-talls heltene Turtles i Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-shelled. Dette bygger på arkadeutgaven av Turtles in Time fra 1991. Spillbarheten skal være den samme som i originalen, men grafikken er oppdatert til 3D.

Spillet går ganske enkelt ut på å vandre gatelangs og banke opp fotoldater og andre skurker fra Turtles-universet, og det blir også tidsreiser til både fjern forhistorie og en rombase i fremtiden. Spillet slippes 22. juli.

29. juli kommer slåssespillklassikeren Marvel vs. Capcom 2. Her møter spillhelter fra Capcom superhelter og skurker fra tegneserieforlaget Marvel, og hele 56 slåsskjemper er inkludert. Det rike persongalleriet lar oss kjempe som blant annet Ryu, Mega Man, Jill Valentine, Iron Man og Magneto. Denne utgaven har blitt oppgradert med HD-støtte og muligheten til å spille mot andre over nettet.

Det sære plattformspillet Splosion Man legges ut for salg 5. august. Her spiller du en mann som har blitt utsatt for tvilsom tegneserievitenskap. Han blir gjenfødt som en brennende galning som har den misunnelsesverdige evnen til å sprenge seg selv. Med denne superkraften må han komme seg gjennom femti brett i enspillerdelen, og ytterligere femti brett i flerspillermodus.

Xbox 360-utgaven av Trials kommer 12. august. Som i PC-utgaven går Trials HD ut på å navigere ulike hinderløyper med motorsykkel. For å lykkes med det må du forstå spillets fysikk og hvordan den påvirker sykkelen din. Du får over femti løyper å kjøre i, og hvis ikke det er nok kan du lage dine egen med det medfølgende redigeringsverktøyet.

Siste spill ut er Metroid-hyllesten Shadow Complex. Her spiller du en mann som snubler borti en diger, underjordisk militærbase. Kjæresten hans blir kidnappet av soldatene som jobber der, så vår helt må utforske basen på jakt etter våpen og utstyr som kan brukes til å bekjempe soldatene og deres krigsmaskiner. Spillet kan lastes ned fra 19. august.

Alle utgivelsene koster 1200 Microsoft-poeng, med unntak av Splosion Man. Interesserte selvplagere må ut med 800 poeng for dette.

Siste fra forsiden