Mye spennende i dagene framover

Med en relativt rolig start på året har vi fått litt tid til å spare opp penger til en heidundrende februar.

Flere stortitler står i kø for lansering i februar, og best av alt, de kommer jevnt fordelt på de fleste plattformer.

Om du besitter en Xbox 360 og Grand Theft Auto IV er du nok en av mange som tok en "personlig dag" fra jobb/skole i dag - Microsofts første eksklusive tilleggspakke til fjorårets suksessspill GTA IV, The Lost and Damned ble sluppet i de tidlige morgentimer. Forhåndsanmeldelser har så langt vært svært positive, så alt tyder mot at Liberty City er verdt å avlegge nok et besøk.

Eier du derimot kun en Playstation 3 trenger du ikke fortvile helt, høyt avventende Killzone 2 vil gjøre sin opptreden mot slutten av måneden. Om ventetiden virker uutholdelig kan du jo prøve en smakebit, eller roe ned nervene med anmeldelsen av spillet.

Street Fighter er en serie de fleste har et forhold til, nå kommer nummer 4 i serien til både Playstation 3 og Xbox 360. Spillet har bygd opp en jevn hype siden det ble annonsert i fjor, nå får vi endelig finne ut om det var velfortjent.

Moroa fortsetter for de som liker underholdningen sin bærbar. Nintendo DS-stallen blir utvidet med Fire Emblem: Shadow Dragon og Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride, begge omgjøringer av NES-klassikere fra 90-tallet.

Sist, men så absolutt ikke minst vil Warhammer 40,000: Dawn of War II marsjere seg inn på PC-en mot slutten av måneden, en oppfølger til den populære klassikeren fra 2004 som lover å fortsette krigen der den slapp.

(Kilde: Gamespot.com)

Siste fra forsiden