Mystisk varemerkeregistrering fra BioWare

Hintene peker mot at de samarbeider med LucasArts igjen.

BioWare og LucasArts har hatt et klart og tydelig samarbeid i mange år nå. Først krysset de sabler og utviklet det kritikerroste sci-fi-rollespillet Knights of the Old Republic, nå er de straks klare med en av tidenes største spillutgivelser: Star Wars: The Old Republic.

Får du nedlesse vennene dine med Star Wars-forespørsler på Facebook?

Samarbeidet trenger likevel ikke å stoppe der. En nylig varemerkeregistrering av et produkt kalt «Paper, Scissors, Stone» har oppgitt både BioWare og «Lucas» som skapere, og det har selvsagt satt ryktemaskineriet i gang. Vi hørte det for vår del fra Gamespot.

Voksen sci-fi

Det noe kryptiske prosjektet skal være et science-fiction-spill med voksne tema, og et PC-spill. EA står som utgivere, og det hele kan høres oppsiktsvekkende likt Star Wars: The Old Republic ut.

Spillet har allerede fått en aldersmerking, noe som igjen betyr at det er på et sent stadie i utviklingen. Noen av spekulasjonene går derfor ut på at det kan være en nyere merking av det nevnte MMO-spillet i Australia, andre mener at det kan være snakk om et småspill til Facebook eller håndholdte enheter.

I går meldte vi om at EA kjøpte opp sosiale spill-utvikleren Klicknation og omgjorde dem til BioWare Sacramento. De har fokus på å utvikle Facebook- og Google+-versjoner av eksisterende BioWare-produkter, og det er en viss fare for at de er involvert i Paper, Scissors, Stone.

Star Wars: The Old Republic utgis til PC den 20. desember.

Les også: Nullstiller The Old Republic-passord
Les også: Slipper inn forhåndsbestillere først

Siste fra forsiden