Første glimt av Dead Rising 2?

Mystisk zombie-klipp

Et filmklipp viser noe som er mistenkelig likt en Dead Rising-oppfølger.

Det har gått rykter om en oppfølger til actionspillet Dead Rising, og nå har det dukket opp et kort klipp som visstnok hinter litt om innholdet i Capcoms neste zombie-slakter.

Videoen viser bilder og korte klipp av zombier og luksuriøse kasinoer, samt en person utkledd som Capcoms gamle spillhelt Megaman og en modig kar som ruller gjennom de vandøde hordene i en diger plastball.

Hvis klippet er ekte er det ikke klart om det dreier seg om en lekkasje, eller om det er et forsøk på litt snikmarkedsføring av en Dead Rising-oppfølger, men tonen og innholdet ser i alle fall ut til å være den samme som i originalen. Et Megaman-kostyme var for øvrig en av de mange måtene du kunne kle ut hovedpersonen i det første spillet.

Dead Rising foregikk på et amerikansk kjøpesenter og fulgte journalist Frank West i hans kamp for å overleve mot svermer av zombier mens han forsøkte å finne ut hvor de kom fra. Spillet lot deg fritt vandre rundt i senteret for å utføre ulike oppdrag, eller bare kverke zombier med all slags våpen og løsøre.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden