Nå blir Ratchet & Clank animasjonsfilm

Insomniacs humorduo inntar kinosalene i 2015.

Ifølge en oppdatering på PlayStation Blog har arbeidet med en Ratchet & Clank-film begynt. Etter planen kommer filmen, som er basert på Insomniac og Sonys langtlevende spillserie, ikke før 2015.

Av alle spillrettighetene Sony eier er nok Ratchet & Clank en av de mer naturlige å overføre til filmlerretet. Siden PlayStation 2-æraen har serien bydd på animasjonssekvenser som på mange måter minner om det vi finner i animasjonsfilmer fra DreamWorks og Pixar.

Insomniac er involvert

Det er to animasjonshus som pusler med filmen for øyeblikket: Blockade Entertainment og Rainmaker Entertainment. Sistnevnte har jobbet med tv-seriene Transformers: Beast War og ReBoot, mens førstnevnte er kjent for sitt arbeid med promomateriale for spill.

Figurskaperne, Insomniac selv, skal være med på noe av arbeidet, og skal stikke nesa si borti produksjonen, manus og figurbehandling. I tillegg skal de bistå med animasjonskonsultering, antageligvis for å prøve å beholde stilen de har etablert gjennom en årrekke.

På manusfronten skal serieveteran T. J. Fixman være pennfører. Fixman har skrevet de nyeste spillene i serien, så vi kan nok forvente noe av samme kaliber når filmen kommer om et par år.

En egen teaser-trailer, som du kan se nedenfor, ble sluppet samtidig med nyheten om filmen.

Les også: Sony jobber med en Shadow of the Colossus-film Les også: Michael Fassbender spiller i Assassin's Creed-film

Første teaser for Ratchet & Clank-filmen.

Siste fra forsiden