Nå kan du prøve Anno Online

Bli med å betateste nettversjonen av den populære strategiserien.

Tirsdag kveld starter den lukkede betatesten av Anno Online – en nettleserversjon av Ubisofts sivilisasjonssimulator. Onlinespillet tar utgangspunkt i kritikerroste Anno 1404, og det hele går ut på å skape ditt eget velfungerende middelaldersamfunn.

Skap og vedlikehold et middelaldersamfunn

Den spede start.
Anno-spillene kan sees på som en blanding av The Settlers og SimCity, med en teskje Age of Empires.

Du starter typisk med en øde øy, en havn og et varehus med byggematerialer. Disse ressursene må brukes smart for å danne grunnlaget for den fremtidige nasjonen din. Etter hvert som spilleren oppnår suksess låses det opp stadig nye, flotte bygninger, samtidig som kravene fra folket øker. For å lykkes må du holde innbyggerne fornøyde ved å levere eksotiske varer og stadig kolonisere nye territorier.

Nettleserspillet skal ha det samme grafiske detaljnivået vi er vant med fra tidligere, og får i tillegg nye handelselementer og flerspillermekanikker som påvirker økonomistyringen i spillet. Du kan også bygge ut sivilisasjonen din ved å okkupere øyer og etablere handelsruter.

Fra midten av mai kan flere spillere jobbe sammen mot et felles mål. Inntil 25 medlemmer av samme laug kan legge strategier i en egen pratekanal, og man kan møtes i et eget hus dedikert til lauget.

Slik får du tilgang

Gamer.no har fått tak i 1500 betanøkler, og deler ut disse etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Alt du må gjøre for å sikre deg tilgang er å fylle ut skjemaet under:

Oppdatering 24. april klokken 14:19: Alle betanøklene er nå delt ut.

Det er forventet at det ferdige spillet lanseres i løpet av sommeren. Anno Online blir helt gratis å spille.

Les også: Anmeldelse av Age of Empires II HD
Les også: Bygg din egen middelalderby i strategispillet Banished

Siste fra forsiden